Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ATLI
ATLI

vahamet(bir dörtlük)

Yorum

vahamet(bir dörtlük)

( 6 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1536

Okunma

vahamet(bir dörtlük)



Böylece yazılır gider Aslı`lar
Kim bilir kimlerde ne Zühre`ler var
Sanardım ki Mecnun Leyla`yı arar
Şimdiyse ne garip haller bilirim


Faruk Atli.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Vahamet(bir dörtlük) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vahamet(bir dörtlük) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
vahamet(bir dörtlük) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İhsan POLAT
İhsan POLAT, @ihsanpolat
25.1.2012 00:44:23

Tebrikler aziz dost. Aldı götürdü... Selam ve dua ile
papatya07
papatya07, @papatya07
25.1.2012 00:36:07
5 puan verdi
Çok güzeldi.
Kutluyorum.
Bandırmalı
Bandırmalı, @bandirmali
24.1.2012 20:44:42
5 puan verdi
Harika bir şiir okudum.Akıcılığıyla duygusallığıyla
çok güzeldi kaleminizi yüreğinizi kutlar saygılar sunarım..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL