Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Lodoš
Lodoš

Hadi Dünyaya Küselim

Yorum

Hadi Dünyaya Küselim

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1539

Okunma

Hadi Dünyaya Küselim

Hadi Dünyaya Küselim

Dost dediğim zalim olmuş
Muhabbete darbe koymuş
Kendine bir yoldaş bulmuş
Hadi dünyaya küselim

Bir selamı almaz olmuş
Benden yana duvar örmüş
Demek ki vaktimiz dolmuş
Hadi dünyaya küselim

Kardeş dedik gönül aldık
Git gide uzaklaştık
Bir gülüşe hasret kaldık
Hadi dünyaya küselim

Biz ona gönül bağladık
Ondan uzak hep ağladık
Gurbet elde göz kapadık
Hadi dünyadan göçelim
2 Haziran 2004

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hadi dünyaya küselim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hadi dünyaya küselim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hadi Dünyaya Küselim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet GÜZEL
Mehmet GÜZEL, @mehmetguzel
23.1.2012 19:27:14
5 puan verdi

Sayenizde güzel bir şiir okudum kutlarım sizi.


SAYGIMLA
Serhat BİNGÖL
Serhat BİNGÖL, @serhatbingol
23.1.2012 16:31:02
5 puan verdi

Çok güzel bir şiir kaleminize yüreğinize sağlık tebrik ederim,

Saygı selamlarımla.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL