Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

Aşka kalbim tok

Yorum

Aşka kalbim tok

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

731

Okunma

Aşka kalbim tok

Bir daha mı sevmeye
Gücüm mecalim yok artık
Kanmak bir daha asla
Aşka kalbim tok artık


Ne yağmurlar ne mehtaplar
Yanlış çıktı tüm hesaplar
Yalan söylüyor kitaplar
Aşka kalbim tok artık


Hayat bir eylül sarısı
Hüzün bir yarısı gam bir yarısı
Önü sonu yar ağrısı
Aşka kalbim tok artık


Ne yağmurlar ne mehtaplar
Yanlış çıktı tüm hesaplar
Yalan söylüyor kitaplar
Aşka kalbim tok artık



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşka kalbim tok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşka kalbim tok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşka kalbim tok şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL