Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
alihanbora
alihanbora

SEN İLK DEĞİLDİN Kİ

Yorum

SEN İLK DEĞİLDİN Kİ

( 1 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

848

Okunma

SEN İLK DEĞİLDİN Kİ



beni düşünüpde merak etme
nasıl yaşayacak diye
sende tatmadım ki ben ilk aşkı
ilk sen değildin ki çektiren acıları
benim bu yorgun bedenim
gözü kapalı ezbere bilir
yarım kalan aşkları
bitmek tükenmek bilmeyen
ayrılıkları


@1995

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen ilk değildin ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen ilk değildin ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN İLK DEĞİLDİN Kİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
oktayzerrin
oktayzerrin, @oktayzerrin
3.10.2007 17:53:26
kutlarım...güzel bir şiir...kısa ama öz...saygımla...

oktayzerrin tarafından 10/3/2007 5:53:52 PM zamanında düzenlenmiştir.
SESSIZLIK
SESSIZLIK, @sessizlik
3.10.2007 16:58:36
TEK KELIME HARIKA
Yıldızz
Yıldızz, @yildizz
3.10.2007 15:41:19
Ayrılıkların her türlüsü zordur.
Güzeldi.Tebrikler.

Sevgiler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL