Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
m.er&23
m.er&23

YA SEN YA DA HİÇ...

Yorum

YA SEN YA DA HİÇ...

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1281

Okunma

YA SEN YA DA HİÇ...

LJHDSFKLGIUYAVDSNFLHJGFD
RGŞLKJHGSDRMÖÇGŞDFHNGMÖDH
RDGLKDIHGDİFOGIJNDFMHÖFGH
DFOHFSDKKGŞOIUDG
DRGLKDFMGÖÇİÜGPHOKPFH

DSLGODFJHÜDFIUHJLMNH
DHLKJHŞDFİĞPHIUJLMGÖHLIJKGF
JÇÖHGĞHLPGFLFGÖHFG
GFHLMHGPHOIUGJHLĞİGH
FDHKŞGH,GPOŞGF.JFGL
DFİHŞKFLHĞŞHGF.J
HGJĞ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ya sen ya da hiç... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ya sen ya da hiç... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YA SEN YA DA HİÇ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
4.1.2012 18:22:16
5 puan verdi
Kısa ve özdü,anlayanada koca bir közdü,kutlarım şairim........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL