Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

Beni unuttun rüzgarlarda

Yorum

Beni unuttun rüzgarlarda

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

740

Okunma

Beni unuttun rüzgarlarda

Düş kırıkları bırakarak
Koydun da gittin efkarlarda
Yağmurun ellerine verdin
Beni unuttun rüzgarlarda


Akşamları edip hediye
Düşünmedin üşürüm diye
Dönüp bir bakmadan geriye
Beni unuttun rüzgarlarda


Hem yarınsızım hem dünsüzüm
Sevdana açım öğünsüzüm
Bir boşluktayım ve yönsüzüm
Beni unuttun rüzgarlarda


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beni unuttun rüzgarlarda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni unuttun rüzgarlarda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beni unuttun rüzgarlarda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL