Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
GÜRKANKAYA

Matisse İle Dans

Yorum

Matisse İle Dans

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1182

Okunma

Matisse İle Dans

İstedin İnsanlık
Dans Etsin
El Ele
Kardeş Kardeşe
Öyle Oldu
Önce Dans Ettik
El Ele
Kardeş Kardeşe
Sonra Silah Verdik
El Ele
Tutuşduğumuz Ele
Ateş Ettik
El Ele
Tutuşduğumuz Ellerle
Kardeş Kardeşe

Gürkan Kaya


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Matisse ile dans Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Matisse ile dans şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Matisse İle Dans şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gönülhattı
gönülhattı, @gonulhatti
1.10.2007 14:56:38
tebrikler
çok hoş ve manalı bir şiir
saygılar
lacivertiğnedenlik
lacivertiğnedenlik, @lacivertignedenlik
1.10.2007 14:19:17
kardeştir doğuyla batı
rüzgarla ateş
karadenizle iskoçya
kardeştir halklar

tutuşmasın eller kardeş kardeşe
kutlarım anlamlı yazınızı
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL