Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

iki uzak kıtadayız

Yorum

iki uzak kıtadayız

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

802

Okunma

iki uzak kıtadayız

iki uzak kıtadayız
aramızda deniz var
ben yare dalgalandım
yardım et biraz rüzgar

kıvılcım gizli demirde
sevmek ne fermanda ne emirde
aşk yoksa bir ömürde
elde kocaman sıfır var

iki uzak ülkedeyiz
aramızda sınır var
ben yare koşacağım
yardım et biraz rüzgar

gülümsüyor anılar
aynalarda yüzün var
adını ünlüyorum
dudağımda hüzün var

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İki uzak kıtadayız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İki uzak kıtadayız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
iki uzak kıtadayız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL