Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
nuhkenis
nuhkenis

ağlayıp seni sevindiremem

Yorum

ağlayıp seni sevindiremem

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

873

Okunma

ağlayıp seni sevindiremem


Ne rüzgardan fayda ne yağmurdan
Acım çok ne yapsam dindiremem
İçime gizlerim göz yaşlarımı
Ağlayıp seni sevindiremem


Sorgulamam sana kanışımı
Yüreğimde yaşarım kışımı
İzletmem uzaktan yanışımı
Kül olup seni sevindiremem




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ağlayıp seni sevindiremem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlayıp seni sevindiremem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ağlayıp seni sevindiremem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL