Dadaş Abdullah GELGEÇ
188 şiiri kayıtlı

gidiyorum işte ben bu şehirden

Dadaş Abdullah GELGEÇ
  0,0 / 0 kişi ·0 beğenme · 10 yorum · 8731 okunma
şiir/müzik/yorum: dadaş

gidiyorum işte ben bu şehirden


bacım bir çay demle,demli içelim
muhabbetimiz şen olsun ,doldur içelim
hasret yokuşuna düştü bu yolum
dilerim mevlamdan tez kavuştursun

gidiyorum işte ben bu şehirden
bu son gece son gecem
beni soranlara selam söyleyin
sizi özleyecem

yardan yana yaralandı,yandı bu gönlüm
sevdim kandım,boşa geldi,geçti bu ömrüm
kıymetini bilin birbirinizin
her zaman bir olun hep böyle durun

not:bu benim klip şarkım youtube den dadaş abdullah yazıp klip le beraber izleyip dinleyabilirsiniz. saygılarımla.www.dadas25.com
Şiiri Değerlendirin
 
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
gidiyorum işte ben bu şehirden şiirine yorum yap
Okuduğunuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?

gidiyorum işte ben bu şehirden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
serdar aldan
6 Mayıs 2009 Çarşamba 10:17:14
selam abdullah abi ben serdar aldan askerden abi ``gidiyorm`` parcası cok harika insallah umdugun yerlerde olursun abı.
prestij_021
10 Aralık 2007 Pazartesi 15:34:09
gidiyorum işte ben bu şehirden
bu son gece son gecem
beni soranlara selam söyleyin
sizi özleyecem
şehri terkettin mi?bari dadaşım
memleket hasretine bürünmüşsün kesin
gurbetçiler için birebir bi şarkı
çok güzel bi yorum
yüreğine sağlık
By_Siyasa
2 Ekim 2007 Salı 00:59:40
Dadaşlar diyarının samimi esintileri var çalışmanızda.Güzel bir şarkı sözüydü.
Tebrikler..
eyistanbul
30 Eylül 2007 Pazar 16:13:58
sevdim kandım,boşa geldi,geçti bu ömrüm
"o yar beni anlar sandım vaayyyy
Her bakışa böyle kandım vaaayyy
Aşkımı boşuna yandım
Tellerime vayyy tellerime vayyy tellerime vayyy"
Bu türkü tadında dizeleri hatırlattı bana.Saygı ve sevgiler.
Dadaş Abdullah GELGEÇ
30 Eylül 2007 Pazar 14:38:27
hoşbuldulk sizlerle bir arada olmak bana keyf verdi sağolun
semihcik
30 Eylül 2007 Pazar 13:56:26
Hemşerim siteye hoş geldin.Ayrıca seni kendi sitemizede bekliyoruz.Erzurumlu.net...ayrıca şiirinde çok güzeldi.Selamlarımla
DAVUTAKASLAN
30 Eylül 2007 Pazar 02:52:38
dadaş siteye hoşgeldin bu şiirin içinde tebrikler
Dadaş Abdullah GELGEÇ
29 Eylül 2007 Cumartesi 18:18:37
sağol sevgili kardeşim.yüreğine sağlık
Gecenin Rengi
29 Eylül 2007 Cumartesi 17:39:32
Bu kalemin samimi bir tarzı var.Okumayı seviyorum..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.