Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
kenan mim eryiğit
kenan mim eryiğit

*** Ben Yalnız Seni Seçtim! ***

Yorum

*** Ben Yalnız Seni Seçtim! ***

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1254

Okunma

*** Ben Yalnız Seni Seçtim! ***

*** Ben Yalnız Seni Seçtim! ***


Bin-bir renkten bir hevenk..
Raksında var bin ahenk
Seçince herkes bir renk
Ben de siyahı seçtim.

Ta ötelerden bir ses:
“Ömür sanki bir nefes “
Bir nesne seçti herkes
Neden kalemi seçtim? .

Zevklere olsun mihenk..
Dertler birbirine denk..
Adın dile pelesenk
Yandım eyvahı seçtim.

Geldi vakti hüznü dem
Yedi gün-gece matem
Her şey aynada madem
Sustum elemi seçtim.

.......................................
.......................................

Gece yıldızlardan post
Göz sevdiğini seçti.
Zifir karanlıkla dost
Yollar bir beni seçti.

Kaldım arafta ben de..
Aşılmaz köprü geçtim.
Emanet şu can tende..
Ben yalnız seni seçtim! .
………………………………Ben yalnız seni seçtim! .

Kenan Mim Eryiğit

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

*** ben yalnız seni seçtim! *** Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz *** ben yalnız seni seçtim! *** şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
*** Ben Yalnız Seni Seçtim! *** şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL