Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
serdal şahiner - alanya
serdal şahiner - alanya

çekip gidenler oldu ...

Yorum

çekip gidenler oldu ...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1045

Okunma

çekip gidenler oldu ...







Çekip gidenler oldu olacak

Örs biçimlendirecek ruhu,

Çizgileri olacak yüzde ,

Daglar ufalacak avuçlarımda ,

Toprak çagıracak olsada anlamsız,

Soyunup dökünecek acı ,
Bu ülkede bugday başakları ,

Umud olacak sözcüklerime ufkun,

Gelincikler kırmızı açacak ,

Dag köylerinde keçi ugultuları,

Biz kalanlarla paylaşacagız acıyı ,

Bilirim çekip gidenler oldu, olacak !




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çekip gidenler oldu ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çekip gidenler oldu ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
çekip gidenler oldu ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL