Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
SadeBirSevgi
SadeBirSevgi

SENDEN BAŞKA HER ŞEY YALANDI

Yorum

SENDEN BAŞKA HER ŞEY YALANDI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1673

Okunma

SENDEN BAŞKA HER ŞEY YALANDI

Ne kadar çok sevmiştim seni
Sende bırakıp gittin beni
Kaderim ayrılıklarla doluymuş
Her gelen gider bir gün
Kalırım ben kendimle baş başa

Ne kadar çok sevmiştim seni
Güneş, ay bile ağladı sana
Bilemedin sevgimin değerini
Bir gün anlarsın kıymetimi
Ama bulamazsın o an beni

Ne kadar çok sevmiştim seni
Hep seni düşünür dururdum
Senden başka her şey yalan
Sana kavuşmayı beklerken
Ansızın ortadan kayboldun
Hasan İsra Yıldırım 24.11.2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Senden başka her şey yalandı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senden başka her şey yalandı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENDEN BAŞKA HER ŞEY YALANDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL