Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
karbulutu
karbulutu

Ondan mıdır ki; Konya ovası susuz kaldı

Yorum

Ondan mıdır ki; Konya ovası susuz kaldı

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1123

Okunma

Ondan mıdır ki; Konya ovası susuz kaldı


Nedir bu saçlarındaki kar gülüm
Ondan mıdır ki, Akdeniz’e kar yağdı
Nedir bu alnındaki derin izler gülüm
Ondan mıdır ki, Konya ovası susuz kaldı.

Konuşacak söz bulamıyorum gülüm
Ondan mıdır ki, yıllar bu kadar çabuk geçti
Anlatacak öz bulamıyorum gülüm
Sevdalar düşük yapıp, vefasızlığı seçti.

Ondan mıdır ki gülüm
Hayat ne kadar çok yılan çıkardı koynundan
Ondan mıdır ki gülüm
Teveklerin savrulduğu soramadık dalgalardan, rüzgârdan.
.

Ondanmıdır ki gülüm, susup mavilere dalışım
Kahreden mısralarda, seni sevmenin mevsimsiz olduğunu anlayamamışım.









Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ondan mıdır ki; konya ovası susuz kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ondan mıdır ki; konya ovası susuz kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ondan mıdır ki; Konya ovası susuz kaldı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA, @erayozgorsarikaya
24.11.2011 23:13:33
güzel derin çizigler konya ovası susuz kaldı güzel tasvir yüreğinize sağlık tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL