Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sıtkı
sıtkı

KURBAN OLAYIM

Yorum

KURBAN OLAYIM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1268

Okunma

KURBAN OLAYIM

KURBAN OLAYİM

Yılmadan kavgaya devam edenler
Sizin şanınıza kurban olayim
Faşizme darbeyi vuran yiğitler
Sizin şanınıza kurban olayim

İşçi köylü gençlik birlik olmuşuz
Sırtımızı kayalara vermişiz
Patron ağa devletini yıkacağız
Şanlı kavganızda kurban olayim

Deniz mahir yusuf inanım
Bıraktığın yerde devam edeyim
Halkım için bende kavga edeyim
RONEDİ kavgada kurban olayim

sıtkı demir aşık RONEDİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kurban olayım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kurban olayım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KURBAN OLAYIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yok,sul
yok,sul, @yok-sul
24.11.2011 12:32:24
5 puan verdi
çok güzel şiir tebrikler efendim

hoşcakalınız..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL