Başkalarının yanlışlarından öğrenmeliyiz. hepsini kendimiz yapacak kadar bol zamanımız yok. grucho marx
öz
özgürtan

PAZARA YAKARIŞ

Yorum

PAZARA YAKARIŞ

3

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1211

Okunma

PAZARA YAKARIŞ

buğün pazar-ı aşk
buğün tezgah-ı yürek.

Güzel!

Kurulan tezgahlarda

Meçhul ellerde

İstemeyerek-te olsa

Nice yağız delikanlı

Nice söz eri

Yürekler satılır benim gibi...


Satılır

Benim gibi...


NOT: ALİ EKBER TAN’a aittir.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Pazara yakarış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pazara yakarış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PAZARA YAKARIŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çınar GÖLE
Çınar GÖLE, @cinargole
20.11.2006 00:48:34
Paylaşım için çok teşekkürler sevgili Özgür sadece bir şeye takıldım bu satılır ifadesi sanki biraz soğuk bir ifade gibi satılık yürekler,satılık düşünceler v.s. Bence seven bir yüreği satmaktan öte armağan olarak vermek lazım gerçekten seviliyorsa..
Sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın her zaman sevgilerimle..

Çınar GÖLE
Le
Leyla AKGÜL, @leylaakgul
19.11.2006 22:19:21
Teşekkürler paylaşıma...Selamlar...
samiarslan
samiarslan, @samiarslan
19.11.2006 16:03:02
Güzel Paylaşım için

kutluyorum Özgür Kardeşim


yüreğinde ilham eksik olmasın



Hoşçakal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL