Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Talat Özgen
Talat Özgen

Yildizlardanda uzak

Yorum

Yildizlardanda uzak

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

802

Okunma

Yildizlardanda uzak


Yildizlardanda uzak

Karsiligi yoksa bir sevginin
Boynu bükük durur karsida
Gönül bahcemdeki gül misali
Hep bekler dogacak diye günesi

Hüzünlü göz yaslari yanaklarda
Terk etmek üzereyken gözleri
Dona kalmislar yari yolda
Bu bir caresizligin tek ifadesi

Kaderin bir oyunu bu?
Bitmeyen gecelerin sabahlara
Bir sorabilsem,bilemiyorum ki kime
Cevabi belki yildizlarinda ötesinde


(Berlin,06.05.2009)

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yildizlardanda uzak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yildizlardanda uzak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yildizlardanda uzak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
T.Türkmen
T.Türkmen, @t-turkmen
17.10.2011 16:10:10
yüreğinize sağlık... tebrik ederim. saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL