Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Suphi Capaci
Suphi Capaci

ONU BANA GETIR...

Yorum

ONU BANA GETIR...

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

953

Okunma

ONU BANA GETIR...

Okuyani degil yasayani bana getir
Ders vereni degil ders alani bana getir
kavusani degil ayrilani bana getir

Sevgi vereni degil deger bileni bana getir
Dogru konusani degil dogru yasayani bana getir

Canim aciyor desem inanirmisin
bana recete yazacak doktoru degil
Canimi acitani bana getir...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Onu bana getır... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Onu bana getır... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ONU BANA GETIR... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL