Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
haluk yolsal
haluk yolsal

Aramızda bir şey var

Yorum

Aramızda bir şey var

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1097

Okunma

Aramızda bir şey var




Sen biliyorsun işte
Aramızda bir şey var
Ne sen anlatıyorsun
Ne de ben diyebildim

Güneşli bir gün gibi
Ağaçta çiçek gibi
Çeşmede tertemiz su
Beyaz kelebek gibi

Adını koymasak da
Aramızda bir şey var
Yırtılır gürültüyle
Kağıttan koca duvar

Çalışkan arı gibi
Şairin yarı gibi
Dalında ballı incir
Peteğin balı gibi

Kağıtlarda şiirim
Türkülerinde uyak
Şarkılarda nakarat
Sabahlarında şafak

Sen biliyorsun işte
Aramızda bir şey var
Ne sen anlatıyorsun
Ne de ben diyebildim



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aramızda bir şey var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aramızda bir şey var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aramızda bir şey var şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL