İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Aytaç CİVAN
Aytaç CİVAN

UZAK HAYALLER

Yorum

UZAK HAYALLER

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

2664

Okunma

UZAK HAYALLER

UZAK HAYALLER

Uzak hayallerin kıyısında
Yorgun düştü hayatlar
.
Anlattım,
Anlamadılar,
Sustum;
Hep yanlış anladılar.

Geçmiş zamanların gölgesinde kaybettik,
İlmek ilmek dokunmuş sevgileri
Çekip gidesimiz geldi,
Uzak mutluluklara.
Eksilmiş sevdalara yelken açtık şimdi...

Zaman nasıl da silip geçti
Değer verdiğimiz her şeyi..
Geriye ;
Vurgun yemiş kalpler,
Yorgun yılların kırıntıları
Yüreğimize dokunan ayrılıklar,
Ve suskun sevdalar kaldı...

AYVALIK - ALTINOVA
21 AĞUSTOS 2011
Aytaç Oktar CİVAN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Uzak hayaller Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzak hayaller şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UZAK HAYALLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
KNİSK
KNİSK, @knisk
27.9.2011 16:25:11

DEĞERLİ KALEM MERHABALAR ;
DOĞRUSU ZİYARET EDENLERİN YORUM YAZMAYIŞLARINI VE ŞİİR ANLAYIŞLARI KADAR KENDİLERİNİ DE MERAK ETTİM....OYSA BİR KÜLTÜRÜN VE BİRİKİMİN ÜRÜNÜ TOPRAĞA BELENMİŞ ALTIN GİBİ DURUYOR..NEYSE YAZACAK ÇOK ŞEY VAR..AMA KESEYİM EN İYİSİ BEN..ÇOK ÇOK GÜZEL VEDE ANLAMLI BİR DUYGU PAYLAŞIMIYDI..YÜREĞİNİZ VEDE KALEMİNİZ DERT GÖRMESİN..KUTLUYORUM YÜREĞİ VEDE EMEĞİ.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL