Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
sevdalışiirler
sevdalışiirler

YOK OLACAĞIM SANIRDIM

Yorum

YOK OLACAĞIM SANIRDIM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

767

Okunma

YOK OLACAĞIM SANIRDIM

YOK OLACAĞIM SANIRDIM



Gözlerine baktığımda yok olacağım sanırdım,
Yok olmaktan korkardım...
Saçının her bir teli bir sevda çiçeği olurdu da,
Koklamaktan korkardım...
Ne bir düştün sen ne bir rüya,
Gerçeğin ta kendisiydin,
Şu yalanı bol dünyada...
Gece olurdu yokluğunun kolları sarardı beni,
Ben seni düşlerdim yokluğuna inat...
Ta uzaklardan kanatlanır gelirdin,
Bir gelincik kadar narindin rüzgarda salınan...
İşte o zamanlar ruhumun yediveren baharları olurdun,
Her şey yalan bir tek sen gerçektin...
İpek saçların dağılırdı geceye yıldızlar misali,
Gözlerinden eserdi ılgıt ılgıt sevdamın yelleri...
Sende yanardım kül olurdum,
Aşkına pervane misali...
Ne bir düştün sen ne bir rüya,
Gerçeğin ta kendisiydin,
Şu yalanı bol dünyada...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yok olacağım sanırdım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yok olacağım sanırdım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOK OLACAĞIM SANIRDIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL