Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

Deniz fısıltıları-deniz kızı'annem

Yorum

Deniz fısıltıları-deniz kızı'annem

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1407

Okunma

Deniz fısıltıları-deniz kızı'annem

Derin bir panayır
şamatası var bugün
rumeli fenerine yakın
bir balıkçı kahvehanesinde

ağ’lar da tanımsanamayan
yarı insan yarı balık
görümünde bir parıldı


bir marmara mucizesi
olmalı bu
tesadüfen
gözlerimin ışıyan
yüzünün maviliğine
rastlaması

bir keşişme noktası
belki’de

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Deniz fısıltıları-deniz kızı'annem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deniz fısıltıları-deniz kızı'annem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Deniz fısıltıları-deniz kızı'annem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mirvana
mirvana, @mirvana
9.9.2011 16:45:39
5 puan verdi
tebrikler arkadaşım
güzel
rakı balık kokuyordu
selam olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL