Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
si.la
si.la

DUR KAL ORDA

Yorum

DUR KAL ORDA

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1118

Okunma

DUR KAL ORDA

gelme yürekten öte
alma sevgiden de
ayak değil götüren
etme cana kast
dur kal orda

takma ağlara benlikten öte
zanlı olma
sebep sayma
etme cana kast
dur kal orda

adı var sevdaların
yılları sayma
zira
bu kırışık yüz benim
okşama sahtece baş
etme cana kast
dur kal orda

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Dur kal orda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dur kal orda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DUR KAL ORDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
JALE KESKİNKILIÇ
JALE KESKİNKILIÇ, @jalekeskinkilic
2.9.2011 11:58:16
Güzel şiiriniz.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL