Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tunahan
tunahan

BEN GİDİYORUM ANNE..

Yorum

BEN GİDİYORUM ANNE..

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2273

Okunma

BEN GİDİYORUM ANNE..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben gidiyorum anne.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben gidiyorum anne.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN GİDİYORUM ANNE.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sair.dogan
sair.dogan, @sair-dogan
12.9.2007 18:41:34
yürekten tebrik ederim
emel özkan
emel özkan, @emelözkan
12.9.2007 17:47:11
tüylerim diken diken oldu içimi sızlattınız siz gelin getirinde anneniz düğününüzde oynasın nerden çıktı şimdi ölüm
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL