Her insanın bir öyküsü var ya, benim en güzel öyküm sendin….
En süslü en güzel cümlelerle yazmaya başlamışken hayatımın en güzel hikayesini…
Sen bittin…. Sen gittin… Ben bittim…
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Tam da başladı derken, düş kadar güzel bir öykünün ,yarım kalıvervesi, ne denli acı ,hem de ansızın... Baka-kalmak o gidenin ardından , belki de bir ömür boyu...Pişmanlıklar..keşkelerle...kısacıktı şiiriniz ama , içten ,yalın ,duru , dokunaklı bir dili vardı. Sevgiyle sağlıcakla kalınız.saygılar güzel kalem'e.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.