Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Yusuf Sayatoglu
Yusuf Sayatoglu

ÇÜRÜK SAKIZ

Yorum

ÇÜRÜK SAKIZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

991

Okunma

ÇÜRÜK SAKIZ

Kimler seni çiğneyerek tükürmüş?
Yerlere düşmüşsün, ey çürük sakız!
Uyanıklar seni pazara sürmüş
Raflarda hoşmuşsun, ey çürük sakız!

Sensin çocukların düşünde olan
Garip yolcuların cebinde kalan
Ortası delinmiş, patlamış balon
Anladım boşmuşsun, ey çürük sakız!

Bazısına gece uykusu için
Kimine eğlence duygusu için
Bazısına ağız kokusu için
Çiğnenip, şişmişsin, ey çürük sakız!

Sayatoğlu: "Çürük" koydum adını
Ambalajın özendirir kadını
Sigarayla kaçırmışlar tadını
Ne biçim işmişsin, ey çürük sakız?!

Aşık Yusuf Sayatoğlu
19 Ağustos 2011, New Jersey

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çürük sakız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çürük sakız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇÜRÜK SAKIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL