Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
derin.hüzün
derin.hüzün

ZEMZEM SUYUM

Yorum

ZEMZEM SUYUM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1499

Okunma

ZEMZEM SUYUM

ZEMZEM SUYUM

Dudaklarının kıvrımlarında alev alev yanıyorum..

Terin damlıyor korlarıma.

Gece olup gözlerinde kapanıyorum..

Buğusu sarıyor gözlerinin,zifiri karanlığımı..

BEN GÜNAHKAR BİR RAKI..

SEN cennetten zemzem"SUYU"

Rengimi bulamıyorum SENSİZ..

Olmadığın her gün için,

Bulutlara bir kurdela takıyorum..

Göğüm kapandı hasretinden..

Sancılanıp sancılanıp yağamıyorum..

Alev alevim...

SUSARSA GÜN GELİR SATIRLARIM,


KORLARIMDAN BUL BENİ......

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Zemzem suyum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zemzem suyum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZEMZEM SUYUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İzmir Yasemin
İzmir Yasemin, @izmiryasemin
12.8.2011 14:40:02
5 puan verdi
Olmadığın her gün için
Bulutlara bir kurdele takıyorum
Göğüm kapandı hasretinden

Suya hasret gönüllerin, iç kırıkları okuyunca içim acımadı desem yalan olur öyle buruk ki..Okurken yaşatıyorsunuz gönül hasretini .Öykü Tadında çok severek okudum . gönlünüze ömrünüze bereket
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL