Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ipekyolu
ipekyolu

GÜNEŞ BATARKEN

Yorum

GÜNEŞ BATARKEN

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1794

Okunma

GÜNEŞ  BATARKEN

GÜNEŞ BATARKEN

Vangoh gibi
Doğayı konu seçen
Ünlü Çoban Ressam
Denizi,dağları ,ormanı aldı karşısına
Geçti tuvali başına
Doğanın haşmetini
Eşsiz tablosuyla
Yarattı renklerden fırçasıyla
Güneş batarken,

Tarihi İpek Yolu’nu
Kaleme alan
Doğa ve kültür yazarı
Bodrum’da aylarca gözlemledi
Tüm tarihi ,sevgileri, özlemleri
Özüne gönlüne yazdı
Fotoğrafladı her şeyi
Güneş batarken,

Ünlü bir şair/şaire
Eli yüzünde ufka baktı
Yaslandı ulu çınara
Tarihin derinliklerinde
Zaman tüneline daldı
Düşündü uzun uzun
Özlemle,hasretle,sevgiyle
Yaşadıklarını ve gördüklerini
Şiire/ kaleme aldı
Güneş batarken.

YAHYA AKSOY

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Güneş batarken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güneş batarken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNEŞ BATARKEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
KNİSK
KNİSK, @knisk
9.8.2011 15:24:51
YAŞANILAN VE BİLDİK BİR ANIN ESTANTENESİYDİ SANKİ RESİMDEKİ ŞU MANZARA..VE ALIP GÖTÜRÜYOR İNSANI BURUK DUYGULAR İÇİNDEKİ YAŞANMIŞLIKLARA..HASILI ŞİİR KADAR GÜZELDİ MANZARA VE ŞAİRİN BAKIŞ AÇISINDAKİ ESTETİK..KUTLUYORUM YÜREĞİ VEDE SAYGIN EMEĞİ.
bekir güçlüer
bekir güçlüer, @bekirgucluer
9.8.2011 15:10:22
Güneş kaybolurken dahi bir başka güzelliklerin doğuşuna vesile oluyor demek ki.

Şiirinizi beğenerek okudum. Tebrik eder, saygılarımı sunarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL