Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mihralitunel
mihralitunel

KAYIP KIZ

Yorum

KAYIP KIZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

885

Okunma

KAYIP KIZ


KAYIP KIZ

Sen ki; ‘Bucak‘ın en havalı kızı
Ben köşe ‘Bucak’ gönül hırsızı
Aslında çiçek gibi zarifsin bilenin
O ismin de en nadidesi gizeminin
Gözlerimde banko enstantaneleri
Dilimde zincirlenmiş sevda sözleri
Deli yüreğim nişan almıştı kalbine
Ne var ki sen nişanlı herhangi birine
Ne hoştu muhabbetler sen karşımda
Gecikmişti açtığın kapı dünyamda



Fazla uzatmayacağım erkeklik şanında

Mutluluklar dilerim kayıp kız elveda…

A.M.A - 2 Temmuz 2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kayıp kız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kayıp kız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAYIP KIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL