Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Selma Şanal
Selma Şanal

AYRILIK ÇEMBERİ

Yorum

AYRILIK ÇEMBERİ

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

3,0

Puan

957

Okunma

AYRILIK ÇEMBERİ

Çok sürmez sevgilim mutluluğumuz
Gün olur kadere yenik düşeriz.
Bir gün kayar giderim avuçlarından
Ayrılık çemberinden bizde geçeriz...

Birkaç anı elimizde gözümüz yaşlı
Canımız yanarak veda ederiz.
Hüzünlü bakışlarla boynumuz bükük
Gözümüz arkada kalır elveda deriz...

İkimizde susarız kadermiş deyip
Ayrı ayrı yolları kabulleniriz.
Yalnızlığın ortasında kaybolur gider
Yada ayrı dünyalarda bir yol çizeriz...

01:57__03.07.11

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

Ayrılık çemberi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık çemberi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYRILIK ÇEMBERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
atilla durukan
atilla durukan, @atilladurukan
27.7.2011 14:48:17
hüznü ve ayrılıgı ne kadar güzel yazmışsınız kutlarım sizi ellerinize saglık
Bandırmalı
Bandırmalı, @bandirmali
26.7.2011 16:14:03
5 puan verdi
Ayrılığa özgü nice güzel dizelerdi tebrikler haz verdi saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL