Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ozanca58
ozanca58

öldü senin kahramanın

Yorum

öldü senin kahramanın

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1090

Okunma

öldü senin kahramanın

SONU GELDİ BU SEVDANIN
İNANKİ ÇOK AYIP ETTİN
ÖLDÜ SENİN KAHRAMANIN
SAĞ KOLUNU KAYIP ETTİN

KOLAY DEĞİL YÜREK İŞİ
EY SEVDAMIN ÇOK BİLMİŞİ
HEBA ETTİN BİR GEÇMİŞİ
SEN BENİ YOK SAYIP GİTTİN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öldü senin kahramanın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öldü senin kahramanın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
öldü senin kahramanın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kosarli 47
kosarli 47, @kosarli-47
17.7.2011 00:05:45
5 puan verdi
yüreğine kalemine sağlık kutluyorum
her dem selam sevgi dua ile..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL