Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
m.demirel
m.demirel

KİMSELİ KİMSESİZLİK...

Yorum

KİMSELİ KİMSESİZLİK...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2259

Okunma

KİMSELİ KİMSESİZLİK...

KİMSELİ KİMSESİZLİK...



Nice on yıl geçti dostlarım burda,
Dört duvar üstünde tavanım yoktu.
Ayrı bir alemin muştusu varda,
Kimseli kimsesizlik hep bana düştü...

Sessiz bir çığlıkla duyurdum sesim,
Diktim gözlerimi, gök boşluğuna
Kırık çerçevede, yırtık bir resim.
Heyhat! Yaşamışım; ama boşuna...

Kurdum saatimi ilk nefesimde,
Zamanın çarkında yağ eksilmedi,
Şu an yaşıyorum kış mevsiminde.
Ahirimden haber daha gelmedi...

Yoruldum gözlerim derin uykuda,
Kimseli kimsesizlik derin bir kuyu.
Kara toprak bir gün beni sarsada.
Kimsenin değişmiyor huyu ve suyu...

Mehmet DEMİREL 07.07.2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kimseli kimsesizlik... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimseli kimsesizlik... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİMSELİ KİMSESİZLİK... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYŞE EVREN MUTLU (BERÇE)
AYŞE EVREN MUTLU (BERÇE), @ayse-evren-mutlu-berce
8.7.2011 00:19:45
tebriklerimi kabul edin lütfen ,cok güzeldi dizeleriniz ,saygılar..berçe
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL