Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
gizemci
gizemci

KURŞUN YARASI

Yorum

KURŞUN YARASI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

931

Okunma

KURŞUN YARASI

Ah..........Vuruldum

Bir kurşun yarası gözlerinden kalan
Yüreğimde ebruli ressamın çizgileri bakışın
Parmaklarımda bir yüzük gibi yakışın,
Seni kalbime gömdüm işte sen ordasın.


Çocuksu hayaller gibi değil sevmek,
Aşk-ı sevda bir ömür boyu sürecek,
Bedenim bir gün toprak olsa da yar,
Aşkım sana mahşere dek sürecek.


Geceler uzun derin ve efkarlıdır sevene,
Bir sigara gibi yanar Aşk yüreğimde,
Gözlerin canlanır o an hayallerimde,
Hayat dediğin ne ki bir rüyadır bitecek.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kurşun yarası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kurşun yarası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KURŞUN YARASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL