Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

Ben aşkın hep hasret yüzündeyim

Yorum

Ben aşkın hep hasret yüzündeyim

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

996

Okunma

Ben aşkın hep hasret yüzündeyim



Mevsim bahar, mevsim yaza dönmüş
Ben hep hazan ben hep hüzündeyim
Gözlerimde yalnız ürperişler
Ben aşkın hep hasret yüzündeyim


Kim zarar görmüş iyi, güzelden
Varsa kin, çıkar kalpten tez elden
Aşka iman etmişim ezelden
Ben hep ‘’kalu bela’’ sözündeyim


Bir gemi bekler bizi limanda
Aşk ki ne emirde ne fermanda
Ne kıvılcımdayım ne dumanda
Ben hep ateşlerin közündeyim


Mevsim bahar, mevsim yaza dönmüş
Ben hep hazan ben hep hüzündeyim
Gözlerimde yalnız ürperişler
Ben aşkın hep hasret yüzündeyim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben aşkın hep hasret yüzündeyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben aşkın hep hasret yüzündeyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben aşkın hep hasret yüzündeyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL