Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
GURBET KUŞLARI
GURBET KUŞLARI

HERGÜN KANIYORUM

Yorum

HERGÜN KANIYORUM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

810

Okunma

HERGÜN KANIYORUM

HERGÜN KANIYORUM

bitiyor sabrım biri bana anlatsın
bu kadarmı uzak olur insan yüreğine
nasıl bir tanım yapabilirki kendine
anlamaya çalışıyorum insanları
bu uğraşı kendim içinde istiyorum
neden bu kadar hüzüne bulanmışım
neden karamsarım bu akşam
biri anlayabilsede anlatsa bana

kendimi tanıyamıyorum
şu zalım zamana direncim neden
iyileşmesi için içimdeki yaramın
kabuk bağlamasımı gerekli
için için sızan kanım ne olacak
acılarla test oluyorum hergün
dertlerle harman oluyorum
savuruyor rüzgar beni estiği yöne
derin sevdalardayım bu akşam
biri bana anlatsın
ben hergün kanıyorum
’’’’’’’’’’’’’YUNUS’’’’’’’’’’’’’06-18-2005

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hergün kanıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hergün kanıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HERGÜN KANIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Seher_Yeli S.ZerrinAktaş
Seher_Yeli S.ZerrinAktaş, @seher-yelis-zerrinaktas
25.6.2011 21:16:07
5 puan verdi
Zaten anlatmışsınız.Çok güzeldi saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL