Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sa
saka kadir

Son Bir Türkü

Yorum

Son Bir Türkü

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

935

Okunma

Son Bir Türkü

Son bir türkü kalemimden sana
Yıldızlar gezinirken hilalle yurdumun üstünde
Son bir hediyedir, kefenimde
Ağıtlar yakılırken tahta yurdumun içinde

Kuytularda arıyorum duygularımı
İki çift kelamım var onlara
Varın fısıldayın duygularımın kulaklarına
Son bir türkü bekliyor dudaklarımda
A.KADİR ÜSTÜNDAĞ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Son bir türkü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son bir türkü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Son Bir Türkü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL