Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ES
ESRA TÜTÜNCÜ

SENSİZ BANA BİR KEFEN

Yorum

SENSİZ BANA BİR KEFEN

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1452

Okunma

SENSİZ BANA BİR KEFEN

SENSİZ BANA BİR KEFEN VER
SÖYLE SENSİZ GÜNLER GEÇER,
SENSİZLİK İNAN ÇİLEDEN BETER
SEN YOKSAN BANA BİR KEFEN GÖNDER.


SÖYLE SENSİZ NE YAPARIM BEN
SEN YOKSAN BANA TEK ÇARE KEFEN,
HALA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE O GÜLMEN
SENSİZSEM EĞER BANA BİR TANE KEFEN YETER.


SENDEN BAŞKASINI SEVEMEM BEN
SEN OLMAYINCA BEN GÜLEMEM,
EĞER SEN YANIMDA DEĞİLSEN
BANA GEREKEN TEK ŞEY BİR KEFEN.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensiz bana bir kefen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz bana bir kefen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENSİZ BANA BİR KEFEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
duruşah
duruşah, @durusah
10.9.2007 18:11:51

Ölümüne sevda güzeldi.
baileys17
baileys17, @baileys17
30.8.2007 11:44:48
hüzün dolu ve içten,
akıcı..

kutlu_yorum..
Hasan Öztürk
Hasan Öztürk, @hasanozturk
29.8.2007 14:01:39

SENDEN BAŞKASINI SEVEMEM BEN
SEN OLMAYINCA BEN GÜLEMEM,
EĞER SEN YANIMDA DEĞİLSEN
BANA GEREKEN TEK ŞEY BİR KEFEN. YAŞAMAK ÇOK GÜZEL HERŞEYE RAĞMEN GENÇLİĞİMDE BENDE ÖYLE DERDİM AMA ARTIK DEMİYORUM TEBRİKLER Hasan Öztürk
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL