Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İlhan Kemal
İlhan Kemal

Zülfüyare Dokunmak

Yorum

Zülfüyare Dokunmak

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1357

Okunma

Zülfüyare Dokunmak

Kırmızı değildi gözlerim,
O yanaklarımın rengiydi.
Sen dokunana değin
Gülümsemem utangaçtı.
Bir hayaldi geçmiş,
İkimizin yelken açtığı.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Zülfüyare dokunmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zülfüyare dokunmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zülfüyare Dokunmak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul-Çerçi
Kul-Çerçi, @kul-cerci
27.5.2011 23:04:32
yüreğinize sağlık hocam güzeldi

Kul-Çerçi tarafından 5/27/2011 11:04:51 PM zamanında düzenlenmiştir.
O qué
O qué, @o-qu
27.5.2011 20:17:14
5 puan verdi
Kesinlikle şiirleriniz aşka yazılmalı.
Tebrikler.
canandemirel
canandemirel, @canandemirel
27.5.2011 20:16:57
5 puan verdi
İlk dokunuş, ilk temas, ilk utangaçlık...
Bunların rengi pembedir.
Gençlik günlerime 18 yaşıma gittim...
Tebrikler
Sevgilerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL