Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Toroslar_01
Toroslar_01

Sana Beni Getirdim

Yorum

Sana Beni Getirdim

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

801

Okunma

Sana Beni Getirdim


Bu gönül sende yatar
Yandım şu an’a kadar
Maziden katar katar
Sana beni getirdim

Sevdamız inan adil
Sen yorgun aşkın asil
Gözlerini artık sil
Sana beni getirdim

Aşkta ilk ve son durak
Sensiz yeryüzü kurak
Başımda yüzlerce ak
Sana beni getirdim

(11 Kasım 2010)
(Perşembe 08:17)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sana beni getirdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana beni getirdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sana Beni Getirdim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
24.5.2011 17:39:55
5 puan verdi
Sevdalınızla ömür boyu mutluluk dilerim arkadaşım,saygılarım yüregine..........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL