Darmadağın saçlarım, Ne de gözlerim lens. Adımlarımda çıkacak, Sanki son nefes. Sen, saçları kızıl, Gözleri yeşilim. Ne kadar dünyan var, Ne düşünürsün kafanda ? Bir ileri, bir geri gidiyorum, Bu sessiz karanlık sokaklarda Evinizi gözlüyorum. Çıkma sen cama Orda olmanız yetiyor bana.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
iyidir düşünmek...düşüncesiz olmaktansa... "Bu sessiz karanlık sokaklarda Evinizi gözlüyorum. Çıkma sen cama Orda olmanız yetiyor bana." evet bazen orda olunduğunu bilmek yeter insana,çıkmasın cama...elinize sağlık...saygılar
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.