Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
U.
U.Karaman

Sevginin Meyhanesi

Yorum

Sevginin Meyhanesi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

700

Okunma

Sevginin Meyhanesi

Sevginin Meyhanesi


Kemanımı çalarken düştü aklıma bu sefer. Tellerden çıkan nağmeler onu anlatmaya yetmedi. Çünkü o, benim için imkansızların en imkansızı ve gönlümün en derinindeydi.
En önemli özelliklerimden biri de aklımdaki dizeleri hemen kayda almazsam çok çabuk silinebilir olması. Bu yüzden kağıt ve kalemi alıp oturdum bir köşeye ve ona karşı hislerimin en yüzeysel bölümünü yazdım o an.


Aşkınla göz yaşı döktüğüm
Ey güzel gece
Sevdan ile yanıp da kor ateşlerde
Ölüp bitsem ne çare
Ey gönlümün hilali
Ey ay ışığı sonatım
Ey gecelerimdeki
En parlak yıldızım
Neredesin
Gönlüme sapladığın aşk hançerinin
Acısı hiç bitmesin
Ak gözlerimden seller gibi gönlüme
Süzül gözlerimden aşkımızın en derin
En şehvetli köşesine
Ol artık benim
Sev artık sev beni delicesine…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevginin meyhanesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevginin meyhanesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevginin Meyhanesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
20.5.2011 15:24:45
Beğeni:
0
Okunma:
700
Yorum:
0
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL