Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
su
suat çakır

Sildim seni daha yazmam.

Yorum

Sildim seni daha yazmam.

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

969

Okunma

Sildim seni daha yazmam.

Bundan sonra seni kırk yılda anmam.
Senin için artık kor gibi yanmam.
Bin yemin etsende birine kanmam.
Sildim seni benden bir daha yazmam.

Bin bir kalbim olsa birini vermem.
Dünyada seninle murada ermem.
Yollarına sevda deneni sermem.
Soldum bende seni bir daha açmam.

Senin ile dolu uykuya yatmam.
Bundan böyle kalbi derdinle atmam.
Hiçbir zaman seni gönlüme katmam.
Battım bende seni bir daha doğmam.

İki cihan senin kapını çalmam.
Gönlümü sevdana hiçbir an salmam.
Altın olsan seni kalbime almam.
Attım benden seni bir daha almam.

Hiçbir zaman sana kul köle olmam.
Uğrunda gül gibi açıpta solmam.
Hiçbir şeyin ile dolupta taşmam.
Kovdum benden seni bir daha sokmam.

Yolda görsem seni dönüpte bakmam.
Hiçbir zaman seni kafama takmam.
Uğrunda gözümden yaşını akmam.
Öldüm bende seni daha yaşatmam.

Sedat hünkar

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sildim seni daha yazmam. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sildim seni daha yazmam. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sildim seni daha yazmam. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL