Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
GURBET KUŞLARI
GURBET KUŞLARI

İÇİMDEKİ BENİ BİLMİYORUM

Yorum

İÇİMDEKİ BENİ BİLMİYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

913

Okunma

İÇİMDEKİ BENİ BİLMİYORUM

İÇİMDEKİ BENİ BİLMİYORUM

sanmaki yenik düştü içimdeki duygularım
neden engel koydunki boşu boşuna
isteseydin içindeki duyguların kırmızı açardı
mahkum ettin sen beni gözyaşına

kendisini arıyor içimdeki duygularım
baktıkça geriye sanki biri bana gülüyor
sanki başka birisi attı beni buraya
her şey bir başka görüntü sanki bana

tutarsın diye bıraktım duygularımı
aşk diyorlar adına sonsuzluk içinde
kaç parçaya bölündü kristal cam gibi
anlamış değilim yüreğimin suçu ne

karanlığın gölgesi kaldı içimde
hep derbeder oldu korkulu bakışlarım
yüreğimde duyduğum isyanımmıdır nedir
içime damlıyor kahır gözyaşlarımm
’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’YUNUS’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’
03-08-2000

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İçimdeki beni bilmiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimdeki beni bilmiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İÇİMDEKİ BENİ BİLMİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL