Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- hz. muhammed
ne
necverez
@necverez

Beklenen,

24 Ağustos 2007 Cuma
Yorum
Şiirgram

Beklenen,

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1290

Okunma

Beklenen,

Hiçbir şeyim yok,
Yalnızlığımdan başka,
Ve de ona eşlik eden,
Yorgun hayallerimden.

Beklenen,
Ve bekleyen,
İkisi de olunca ben,
Düşüveriyor gece,umudun kara kuyularına.

Gün,
Çoktan yitip gitmiş,
Bekliyor biliyorum,
Benim bilmediğim diyarlarda.

Belki de biraz hüzün,
Göz yaşlarına doğru götürecek beni,
Takip etmeliyim,
Bekliyor biliyorum.

Ama, nereye?
Bilmiyorum,
Güneş saklanmış şimdi zamana,
Görmüyor ki ıslak gözlerim.


Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beklenen, Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklenen, şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beklenen, şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
semihcik
semihcik, @semihcik
25.8.2007 00:40:39
Tebriklerimle
Lucifer
Lucifer, @lucifer
24.8.2007 19:03:47
Güzel dizelerdi

Beklenen,
Ve bekleyen,
İkisi de olunca ben,
Düşüveriyor gece,umudun kara kuyularına.

Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ