Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
karamanbey
karamanbey

Sahipsiz Nefes

Yorum

Sahipsiz Nefes

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

783

Okunma

Sahipsiz Nefes

Uyuyan nefeslerin arasına
Bir misafir olarak gidiyorum
Ruhların kesiştiği kapıyı
Karanlığa inat açıyorum

Tozlu mermer saklamış ayak seslerini
Küflü bir musluk zamana inat ayakta
Ağır ağır atarken adımlarımı
Serkeş bir diken hayallerimi parçaladı

Gittikçe daralan yollardan sana geliyorum
Kendime ait olmayan nefesi çekiyorum
Dikiliyorum ayak ucunda
Alevsiz soluğunu duyarken
Canlar dikiliyor ardı sıra karşında
Bense gölgelerine sığınarak sonsuzluğu özlüyorum

Ahmet Konukseven

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sahipsiz nefes Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sahipsiz nefes şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sahipsiz Nefes şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL