Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
armağan arat
armağan arat

SENDEN BİR RİCA

Yorum

SENDEN BİR RİCA

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1147

Okunma

SENDEN BİR RİCA

SENDEN BİR RİCA

Beni mutlu kılarmısın senin yokluğunda
Sen beni sende yok biliyorken yanında
Hiç olmadık isteyişlerde bulunuyorsun adıma
Ben karasızca yalansızca sevdim seni
Belkide istemiyorken benliğimi
Kanım seninle dolu bir sevda tadında
İsmin heceli kalbimin ihalesini elde etti
Ziyanı yok bende seni keşifli kılmasının sebebi
Hüsranla sevmekte olsa yolunda
Yolun sonu yok bir rica adına
Sende beni bir rica kıl senin kapında

/Armağan Yüksel Arat/

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Senden bir rica Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senden bir rica şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENDEN BİR RİCA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhami gül
ilhami gül, @ilhamigul
24.11.2011 23:24:32
5 puan verdi
beğeniyle okudum yüreğinizden dökülem incileri saygılar güzel kelimeler yakalıyorsun kaleminiz kavi olsun
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
22.4.2011 19:07:12
Beğeni:
0
Okunma:
1147
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL