Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kenanhoca_25
kenanhoca_25

SONU ÖLÜM OLSA

Yorum

SONU ÖLÜM OLSA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1159

Okunma

SONU ÖLÜM OLSA



Ben senin yükünü çektim
Taşıdım yorulmadım ki
Bir kez olsun öf demedim
Zorlanıp sızlanmadım ki,,,

Derdini zevk edinmiştim
Değer verip çok sevmiştim
Sevmekten öte demiştim
Kimseden saklamadım ki,,,,

Sen sevsen de,sevmesen de
Boş sözler bunlar desende
Yetmedi gülüp geçsen de
Saygımı eksiltmedim ki,,,,

Kader ağlarını örmüş
Yüreğini korku sarmış
Ayrılığın vakti çatmış
Ben murada ermedim ki,,,

Kendi kendime çok kızdım
Sustum hep içime attım
Doğru dedim inandırdım
Seni kırıp dökmedim ki,,,

İhanet ettin sevgime
Kilit vurdum bu kalbime
Duam ile dileğime
Başka bir ad koymadım ki,,,

Al sevdanı sende dursun
Benim sevdam bana kalsın
Sözden dönen namert olsun
Hiç sözümden dönmedim ki,,,

TİRYAKİ dağlar yıkılsa
Gün batıdan doğup batsa
Sonu ölüm bile olsa
Tükürüp yalamadım ki,,,,,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sonu ölüm olsa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonu ölüm olsa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SONU ÖLÜM OLSA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL