Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
aydoğan
aydoğan

Kahpe Geceye Şiir

Yorum

Kahpe Geceye Şiir

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1095

Okunma

Kahpe Geceye Şiir

Kahpe Geceye Şiir

gece yalnız..
gece çok karanlık..
gece korkak..
gece o kadar karanlık ve korkak ki korkudan üç buçuk atıyor..!!
gece tırsak bi orspu çocuğu..
gündüz edepsiz bir fahişe..
biz insanlarda ikisi arasında gidip gelen p
z*venkleri oluyoruz..

"Aydoğan Eyüp"

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kahpe geceye şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahpe geceye şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kahpe Geceye Şiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL