Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
dode212
dode212

YA BIRAKIP GİDERSEN

Yorum

YA BIRAKIP GİDERSEN

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1460

Okunma

YA BIRAKIP GİDERSEN

YA BIRAKIP GİDERSEN

bir mum ışığı gibi
sevgim
ürkek
ve titrek
yanıyorum
için,için..
eriyerek
ya bırakıp gidersen beni
nasıl dayanır
bu yürek
bittiği gün ışığım
istiyorum
yalnız seninle
karanlığa gömülmek

mahmut arıkan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ya bırakıp gidersen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ya bırakıp gidersen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YA BIRAKIP GİDERSEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Hüdaverdi ER (Hüdai)
Hüdaverdi ER (Hüdai), @hudaverdi-er-hudai
31.3.2011 18:03:23
ya bırakıp gidersen beni
nasıl dayanır
bu yürek

dayanır efendim dayanır. insan yüreğinin dayanamayacağı acı yoktur.
Tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL