Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
parçalı
parçalı

Bekleme anam

Yorum

Bekleme anam

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1542

Okunma

Bekleme anam


Hayaline daldım gözlerim doldu
Bekleme yolumu bekleme anam
Tecellim şu zalim gurbetlik oldu
Bekleme yolumu bekleme anam

Akşamdan lambalar üstüme sönük
Her kime baktıysam sırtını dönük
Bu güne zor geldim yarına yenik
Bekleme yolumu bekleme anam

Vardım gurbet ele bende varalı
Bir kahır mektubu yazdım yaralı
Dert üstüne derdim geldi sıralı
Bekleme yolumu bekleme anam

Kaç bahar yaz geçti Yolumu bekler
Anam yeni güne bir yeni ekler
Boşa geçti diyor oğul emekler
Bekleme yolumu bekleme anam

Ana yaz baharım hep döndü kışa
Seherde ses verdim gökteki kuşa
Gurbet eller bizi çürüttü boşa
Bekleme yolumu bekleme anam

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bekleme anam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bekleme anam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bekleme anam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hüzün şairi
hüzün şairi, @huzunsairi7
14.2.2011 15:25:30
5 puan verdi
KEŞKE ANAM SAĞ OLSAYDI DA BENDE BEKLEME DİYEBİLSEMDİ...

ÇOK ÇOK HÜZNE GARK OLMUŞ BİR YÜREĞİN SESİYDİ.KALEMİNE YÜREĞİNE SAĞLIK CAN GARDAŞIM.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLA.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL